Rekisteröi tietosi turvalliseen Lifelogiin

Yhdessä Helo App ja Lifelogin kanssa saat kaiken kehosi infon, joka on hyödyllinen tieto jatkossa analysointia varten.

Mitä enemmän HELOsi kokoaa tietoa, sitä tarkemmat ovat mittaukset.

YOUR DATA IS IMPORTANT.
IT IS A PART OF YOUR MEMORIES.
A Revolutionary Concept.

LifeLog is a system that, using HELO, records and tracks a complete set of information to create your bio-profile in real-time, 24/7.

It uses all the measurements of your HELO to build a detailed profile daily where you can link your health data to common elements like pictures, text notes, and audio notes.

Lue lisää: https://website.worldgn.com/products/lifelog/whylifelog/

 

 

Miten LifeLog toimii

LifeLog tallentaa tietosi turvallisesti ja antaa ohjeita hyvinvointiisi

Lisäominaisuus joka on todellinen aarteesi!

LifeLog rekisteröi tuhansia paikkoja, mittauksia, sydämen lyöntitiheyksiä, verenpainearvoja, hengitystiheyksiä, EKG videoita, mielialoja, askeleita, unianalyysejä ja monia muita tietoja jokaiselta päivältä. Joka hetkeltä voit tarkistaa, verrata ja analysoida mielialaasi ja kuntoasi eri päivinä eri tilanteissa. Voit myös saada palautetta ja vihjeitä miten parantaa terveyttäsi ja elämäntyyliäsi.

On aika saada ihmiset yhteen ja tekemään juttuja, joilla saadaan terveellisempi elämäntyyli teknologian avulla. 

PÄIVÄ 1

Kiva tavata

Muutamassa minuutissa saat oman HELO:lta LifeLogin, joka alkaa oppia tuntemaan sinua.

Jo ensimmäisenä päivänä HELO alkaa mitata verenpainettasi, sydämen lyöntitiheyttä ja hengitystiheyttä.  Myöhemmin jo samana päivänä LifeLog voi antaa tietoja mielialastasi ja väsymystilastasi, otetuista askeleista ja antaa palautetta yöunesta.

Ajan mittaan LifeLog mittaa fyysistä oloasi säännöllisesti pitäen silmällä ympäristömuutosten vaikutuksia päivän eri aikoina. LifeLog mittaa elintoimintojesi paranemista auttaen sinua löytämään sen mikä parhaiten toimii sinulle.

PÄIVÄ  2

Kokonainen päivä yhdessä

Toisena päivänä LifeLog on kerännyt jonkin verran lisää tietoa fyysisestä kunnostasi ja kuinka se muuttuilee vuorokauden eri aikoina. LifeLog alkaa mitata miten kehosi muuttuilee päivän mittaan. Se alkaa antaa perustietoja mielialastasi, milloin ja miten nukut ja verenpaineestasi, sydämen lyöntitiheydestä ja hengitystiheydestä ja voit seurata ja alat saada parempaa tietoa miten kehosi toimii.

PÄIVÄ 10

Nyt olemme ystävystyneet

Kun 10 päivää on kulunut LifeLog analysoi mitä se on pistänyt muistiin ja löytänyt ja voi jopa verrata sinun tietojasi muihin LifeLog raportteihin.  Kun Sinulta kysytään, miten jakselet tänään, voit vakuuttavasti vastata miten voit ja kertoa mstä syistä alat voida oikein hyvin.     

  

PÄIVÄ  20

Nyt kertyy jo tietoa

Ensimmäisten 20 päivän aikana uutta tietoa alkaa olla kertynyt LifeLog raportteihisi. Ensimmäisenä tulevat omat ainutlaatuiset biorytmisi esiin. Näet tarkkaan missä olet omassa biorytmikierrossasi. 

Päivä  50

Ensimmäiset neuvot

Tähän mennessä olet jo voinut tehdä muutoksia elämääsi ja ottanut käyttöön terveellisiä tapoja elää. Käyttäytymistieteilijät kertovat, että kun käyttäytymistä toistetaan 21 - 50 päivän ajan, siitä tulee tapa. Viimeisen kolmen viikon aikana LifeLog on kerännyt tietoja Sinusta. Se tulkitsee tätä tietoa ja antaa Sinulle hyödyllisisä raportteja. Nämä raportit ja avustavat vihjeet ohjaavat Sinua parantamaan oloasi ja elämään terveellisemmin.

PÄIVÄ  70

Parantaminen on elämää   

Tässä vaiheessa LifeLog on käynyt läpi kuukausitietosi kahdesti  moniin mittauksiin perustuen.  Se on pannut muistiin toimintojesi, ympäristösi ja mielialasi vaihtelut ja niiden vaikutukset kehoosi. Oma LifeLogisi auttaa Sinua näkemään tarkasti miten kehosi toimii.  Alat ymmärtää mikä on hyväksi Sinulle ja miksi. Pienet muutokset, joita olet tehnyt alkavat tehdä vaikutuksiaan ja terveellisemmät elintavat ottava paikkansa. Kun ymmärrät tämän alat uskoa että tulevaisuutesi on terveellisempä elämää. 

PÄIVÄ  90

Syvällistä tietämystä  

 Nyt olet mitannut elintoimintojasi 90 vuorokautta yötä päivää. Olet tehnyt pieniä muutoksia, mutta niiden vaikutus elämääsi on merkittävä. LifeLog on nyt saatavilla ja se on pannut muistiin kaiken mikä on tärkeintä Sinulle mutta se oli ennen tätä vaikeata tai mahdotonta tietää ja ymmärtää. Olet hankkinut nyt uusia tapoja, elät terveempää elämää ja voit todella nauttia uudesta elämän tyylistäsi.

 Lue lisää: https://website.worldgn.com/products/helo/helo-pro-plan/

 

  • Tiedon tallennuksissa ei ole aikarajaa

  • Tietosi pysyvät tallessa lukon takana

  • Tietovarastosta ei tila lopu. Kaikki tietosi tallentuvat.