ON THE TOP OF THE WOR(L)D. AGAIN

Toistaminen ei ole helppo tehtävä.
Odotusten vahvistaminen ja perustajajäsenet ovat aina vaikeita.

Toisen vuoden peräkkäin WOR (l) D Global Network on tullut Network Marketingin raskasvoittajien joukkoon. WOR (l) D Global Network on myönnetty yhdeksi Direct Selling Top 100 -yrityksestä.

DSN TOP 100: n Dallasissa pidetyssä gaalaillallisen aikana edustajamme sai arvostetun palkinnon lavalla.

"Meille kaikille on suuri tyydytys", WGN: n toimitusjohtaja Fabio Galdi sanoi. "Mutta kuten haluan aina toistaa, se on yksi askel oikeaan suuntaan. Myös tänä vuonna WOR (l) D oli kuin musta joutsen, joka toi liikkeen voiman ja teknologiatuotteen keskelle teollisuutta, joka nyt enemmän kuin koskaan uudistaa itsensä. Ja me olemme tärkein näyttelijä. "

Upea lanseeraus HELO LX: llä, uusia mielenkiintoisia tuotteita, jotka ovat tulossa kentällä ja uusi Utah-toimisto, joka on nyt täysin työssä, WOR (l) D kasvaa nopeasti, realisoi perustajiensa unelmat nopeammin kuin koskaan.

Ihmisten elämän parantaminen ei ole koskaan ollut tällainen saavutettavissa oleva unelma

Uudet HELOT toimituksessa!

BioZen toimii - Labratestit osoittavat sen!

Päivitimme BioZen uuden mittaustuloksen videolle.

Katso “Results and Monitoring , löydät muutaman testin ,jotka ovat tehty käyttäen BioZeniä ja ilman. Molemmat testimenetelmät todentavat BioZenin hyödyn. 

Katso video jossa BioZen on testattu käyttäen Biomonitoria, joka on saksalaisvalmisteinen lääketieteellinen mittari

Biomonitor lähettää satunnaisesti sähkösignaaleja ja ottaa niitä vastaan satunnaisesti kehosta.

Tähän perustuen se mittaa koko kehon säteilyarvot.

Biomonitori voi raportoida kehon veriarvot kuten veren sokerin ja kolesterolin ja jopa allergiasignaalit, bakteerit, virukset, raskasmetallit, hermoston informaation, luiden tilan, jne.

Kaikki nämä tiedot asetetaan kolmioon.

Vihreä tarkoittaa harmoonista tilaa, tarkoittaen että kehossasi on tarpeeksi voimaa kestää ongelmia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos mittaustuloksesi olisi samaa kuin BioZenia käytettäessä, vie jonkin aikaa saavuttaa tämä tila ilman BioZenia, noin 10-15 minuuttia.

Sininen tarkoittaa kaaostilaa eli kehosi on stressitilassa.

Punainen tarkoittaa kristallisoitunutta tilaa tarkoittaen kroonista tautitilaa

Viiva tarkoittaa, että ei ole mitään merkittävää mittaustulosta jäljellä. Se näyttää vain taustahälyn raja-arvon.

Ajattele tätä seimerkkiä: Kun olet ravintolassa, jossa on vain 2 täyttä pöytää 10:stä. Kuulet mitä ihmiset sanovat muissa pöydissä. Jos koko ravintola on täynnä et saa puheista selvää.

Pidä silmällä verkkosivustoamme ja lataamme tänne uusia tutkimustuloksia ja videoita, jotka kertovat tieteellisesti tutkittuja faktoja kuinka yksinkertainen tarra puhelimessasi tai läppärissäsi voi parantaa hyvinvointiasi.

BioZen vaimentaa haitallista sahkömagneettista säteilyä

Viimeisintä teknologiaa. Helppo käyttää

Käytämme päivittäin yhä enemmän aikaa älylaitteiden kanssa. Jaamme jatkuvasti tietoa, verkostoidumme ja kommunikoimme ystäviemme sekä liikekumppaneidemme kanssa. Älylaitteet ovat läsnä myös vapaa-ajalla, viihdykkeinä.

Mutta tiesitkö että kaikki nämä laitteet lähettävät säteilyä, joka voi olla haitaksi kehollemme?

Lain mukaan määritelty tarkka imeytymis vauhti (SAR) suojaa kehoamme vain korkeataajuuksisilta radiosäteiltä. BioZen on ainoa teknologia maailmassa joka laajentaa tämän suojan biologiselle tasolle. BioZen mahdollistaa tämän vaihtamalla laitteista syntyvän matalataajuuksisen elektromagneettisen säteilyn.

LISÄÄ

BioZen

BioZen vaimentaa haitalliset magneettiset säteilyt

Kuinka HELO mittaa

bp

Verenpaine
 Helo mittaa verenpaineen Toshiba ApP lite prosessorin avulla.  Tieto kerätään valosensorin avulla. Se valaisee ihoa ja mittaa sen valonimeytymiskyvyn  muutoksia. Mitä enemmän mittauksia teet, sen enemmän Helo opppii sinusta.

 

Sydämen syke
Se mittaa sydämen sykkeen per minuutti.  Mittaus kestää 40 sekuntia ja tapahtuu parhaiten kun et liikuta rannettasi mittauksen aikana. Mittauksen lopussa tulokset näkyvät älypuhelimesi ruudussa ja voit valita uusitko mittauksen tai tallentuuko se historiatietoihisi.

 

Hengitystiheys
Se mittaa hengitystiheytta per minuutti. Mittaus kestää 40 sekuntia ja onnistuu parhaiten kun et liikuta mittauksen aikana rannettasi. Mittauksen lopussa tulokset näkyvät älypuhelimesi ruudussa ja voit valita uusitko mittauksen tai tallentuuko se historiatietoihisi.

 

 

Mieliala ja energiataso

Sensorien antamien tietojen perusteella laite laskee algoritmeilla tilanteesi ja antaa tiedot mielialan tasosta ja väsymystilasta.       Mittaus kestää 40 sekuntia ja onnistuu parhaiten kun et liikuta mittauksen aikana rannettasi. Mittauksen lopussa tulokset näkyvät älypuhelimesi ruudussa ja voit valita uusitko mittauksen tai tallentuuko se historiatietoihisi.

 

Sydämen toiminnan tarkistus
Helo tarkistaa sydämesi toiminnan yhdistämällä mittaustulokset EKGstä, sydämen lyöntitiheydestä ja verenpaineesta. Mittaus kestää 120 sekuntia ja se tehdään asettamalla etusormesi kellolaatan päälle kohtaan, jossa on sydämen kuva.  

Mittauksen lopussa tulokset näkyvät älypuhelimesi ruudussa ja voit valita uusitko mittauksen tai tallentuuko se historiatietoihisi.

 

EKG
Helo tekee elektrocardiogrammin. Mittaus kestää 40 sekuntia ja se tehdään asettamalla etusormesi kellolaatan päälle kohtaan, jossa on sydämen kuva. Mittauksen lopussa tulokset näkyvät älypuhelimesi ruudussa ja voit valita uusitko mittauksen tai tallentuuko se historiatietoihisi.

 

Verensokerin mittausjulkaisu

MAAILMAN ENSIMMÄISEN ILMAN VERINÄYTETTÄ VERENSOKERIA MITTAAVAN LAITTEEN LANSEERAUS KÄYTTEN WRMT:N VALMISTAMAA HELO-ÄLYRANNEKETTA
MIAMI, tammikuu 10, 2017 - World Media & Technology Corp. ("Wor(l)d") (www.worldmediatech.com) (OTC PINK: WRMT)

HELO-ranneke on läpäissyt vaadittavat testit ja verensokerin mittaus tulee käyttömahdollisuudeksi kaikille rannekkeen omistajille vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä kuukausimaksua vastaan.

Verensokerin mittaus on tärkein työkalu diabeteksen monitoroinnissa. Kansainvälisen Diabetesliiton mukaan 415 miljoonalla eli joka yhdennellätoista ihmisellä on diabetes maailmanlaajuisesti ja tämä yksistään vei 12% (673mrd) maailman terveysmenoista.
Vallitseva verensokerin mittausmenetelmä on tällä hetkellä perinteinen sormenpäästä otettava verinäyte. Prosessi saattaa olla kivun lisäksi ahdistava eikä tuloksia välttämättä tule aina asianmukaisesti tallennettua.

Helon ominaisuuksia ovat verenpaineen, sykkeen, sydänsähkökäyrän, hengitystiheyden, sydämen rytmin, mielentilan ja energiatason mittaus sekä askelmittari, etäisyys ja kalorilaskurit.

Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun kukaan käyttää fotopletysmografiaa  mittauttaakseen verensokerin rannekkeella.
 
( Fotopletysmografia on noninvasiivinen kudosten pintaverenkierron tutkimusmenetelmä, joka perustuu siihen, että veren punasolut absorboivat suhteellisen tehokkaasti kudoksia läpäisevää infrapunasäteilyä. Tutkimuskohteena ovat lähinnä pikkuvaltimoissa, hiussuonissa ja pikkulaskimoissa virtaavan veren kokonaistilavuuden vaihtelut sekä sykepulssin muodon ja etenemisen muutokset, joilla on merkitystä verisuoniston kuntoa arvioitaessa. Mittauksia tehdään pääasiassa ihon pinnalta käsin. Erikoistapauksissa käytetään myös näkyvän valon tarkoitukseen soveltuvia värisävyjä. Mittaustieto muokataan elektroniikalla ja matemaattisilla analyysimenetelmillä tulkittavaan muotoon)

Helo ei ole lääketieteellinen laite, mutta verensokerin jatkuvasta mittaamisesta odotetaan olevan hyötyä diabeteksen ehkäisyssä. Sen lisäksi mittaamisella saadan parempi ymmärrys siitä miksi arvot usein vaihtelevat.

Helossa oleva verensokerin mittaus ei vaadi verikontaktia ja sen mittaus voidaan ajoittaa rutiininomaisesti ja tulokset tallentuvat automaattisesti Helon LifeLogiin, josta ne on helposti tulkittavissa sekä esitettävissä terveydenhoidon henkilökunnalle.

Mikäli Helo havaitsee poikkeustilan verensokerissa, Helo Guardian palvelu lähettää varoituksen automaattisesti käyttäjälleen sekä hänen valitsemalleen huoltajalle.

Uusi HELO sovellus

Tärkeimmät tiedot terveydestäsi yhdellä vilkaisulla.


Yksinkertainen ulkonäkö josta näet kaikki tuloksesi nopeasti ja helposti.