Suojaa itsesi BioZenin avulla

Viimeisintä teknologiaa. Helppo käyttää.

Käytämme päivittäin yhä enemmän aikaa älylaitteiden kanssa. Jaamme jatkuvasti tietoa, verkostoidumme ja kommunikoimme ystäviemme sekä liikekumppaneidemme kanssa. Älylaitteet ovat läsnä myös vapaa-ajalla, viihdykkeinä.

Mutta tiesitkö että kaikki nämä laitteet lähettävät säteilyä, joka voi olla haitaksi kehollemme?

Lain mukaan määritelty tarkka imeytymis vauhti (SAR) suojaa kehoamme vain korkeataajuuksisilta radiosäteiltä. BioZen on ainoa teknologia maailmassa joka laajentaa tämän suojan biologiselle tasolle. BioZen mahdollistaa tämän vaihtamalla laitteista syntyvän matalataajuuksisen elektromagneettisen säteilyn.

LUE LISÄÄ kuinka BioZen toimii, sen teknologiasta ja tutkimustuloksista valmistajan sivuilta.

LATAA BioZen - ESITE

Tilaus valmistajan sivuilta TÄSTÄ

BioZen vaimentaa haitallista säteilyä

BioZen vaimentaa haitallista sahkömagneettista säteilyä..

BioZen – vaikutus punaisessa päässä ilman BioZeniä ja sinivärisessä päässä BioZeniä käytettäessä. Punainen: Magneettikenttä ärsyttää organismejamme, joka ilmenee stressinä.
Sininen: Sähkömagneettisen kentän säteilyhuippujen tasoittaminen BioZenillä tekee sen, että organismimme ei reagoi negatiivisesti.

BioZenin mitattavat vaikutukset laboratoriossa

BioZen vaikutus mitattuna Teslamittauksella

BioZen vaikutus mitattuna biomonitorilla

Laboratoriotestin yhteenveto

BioZen on testattu käyttäen Biomonitoria, joka on saksalaisvalmisteinen lääketieteellinen mittari. Biomonitor lähettää satunnaisesti sähkösignaaleja ja ottaa niitä vastaan satunnaisesti kehosta.

Tähän perustuen se mittaa koko kehon säteilyarvot.

Biomonitori voi raportoida kehon veriarvot kuten veren sokerin ja kolesterolin ja jopa allergiasignaalit, bakteerit, virukset, raskasmetallit, hermoston informaation, luiden tilan, jne.

Kaikki nämä tiedot asetetaan kolmioon.

Vihreä tarkoittaa harmoonista tilaa, tarkoittaen että kehossasi on tarpeeksi voimaa kestää ongelmia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos mittaustuloksesi olisi samaa kuin BioZenia käytettäessä, vie jonkin aikaa saavuttaa tämä tila ilman BioZenia, noin 10-15 minuuttia.

Sininen tarkoittaa kaaostilaa eli kehosi on stressitilassa.

Punainen tarkoittaa kristallisoitunutta tilaa tarkoittaen kroonista tautitilaa

Viiva tarkoittaa, että ei ole mitään merkittävää mittaustulosta jäljellä. Se näyttää vain taustahälyn raja-arvon.

Ajattele tätä seimerkkiä: Kun olet ravintolassa, jossa on vain 2 täyttä pöytää 10:stä. Kuulet mitä ihmiset sanovat muissa pöydissä. Jos koko ravintola on täynnä et saa puheista selvää.

Pidä silmällä verkkosivustoamme ja lataamme tänne uusia tutkimustuloksia ja videoita, jotka kertovat tieteellisesti tutkittuja faktoja kuinka yksinkertainen tarra puhelimessasi tai läppärissäsi voi parantaa hyvinvointiasi.